Arinim72 Merhaba anneler aranızda rezene çayı içen var mı. Ve bebeğine içiren var mı ne tür faydaları var. Bilgi verirseniz sevinirim. 😘😍🥰
Esssma Arinim72 sen günde bir bardak içsen yeterli hem süt için hem gaz ve kabızlığa iyi geliyor ama fazlası süt azalması yapar bebeğede bizim bebe 2 aylık günde 6-7 çay kaşığı veriyorum 🤷🏼♀️ Kolik bir bebeğim var
kahverengim Arinim72 benim bebeğim 5 aylık 5 aydır kullanıyorum sütün çoğalmasinda etkili anneyede iyi geliyor rahatlatıyor günde iki üç fincan içebilirsiniz.
tontisbebegim Arinim72 1 aylık bebeğim var gaz sancısı için günde 2 çay kaşığı veriyorum rahatlıyor kendim de 2 3 bardak içiyorum 🥰
melikeeomeer Arinim72 40 Kı çıkmasına önce Bi ton gaz damlası kullandım işe yaramadı rezeneyi iki çay kaşığı içirdim gaz sorunumuz bitti şuan kendi gaz çıkarıyor ve gaz damlası da kullanmıyoruz kendimde içiyorum aklıma geldikçe günde Bi bardak
Arinim72 Esssma ben günde 1 bardak içiyorumda bebeğe de 1 çay kaşığı veriyorum . Bu bebekte zayıflamaya sebep olur mu ?
Esssma Arinim72 yok neden zayıflatsın ki öyle bi etkisi olduğunu bilmiyorum ben kendim kabızlık için falan içiyorum benim bebeğim mama yiyor çünkü sağıpta günde bi kaç kez verebiliyorum anne sütünü
kahverengim Arinim72 rica ederim bebeğime gaz damlası nurse harveys colex birde mestil kullandım rezene vermedim hiç ama şimdiki aklım olsa verirdim ilk bebeğim olduğu için çoğu şeyi sonradan tecrübe edindim
Ceylanarel Lutfen bebeginize sadece anne sutun verin .bazen insan gercekten caresiz kaliyor denemek istiyor ama.yapmayin bebegin midesine zarar verir.
tontisbebegim Ceylanarel gaz damlalarının içeriğinde de rezene kimyon mutlaka bulunur. Doğal hicbirseyden zarar gelmez fazla olmadıkça ☺️
Arinim72 tontisbebegim yaa anladım iyi bari rahatladım biraz. Acaba zararı var mı diye korktum bian 😟
Arinim72 aksam_ o zaman sıkıntı ben vereyim çayı korktum ama.burda herkes olumlu sonuç almış teşekkür ederim 🥰😍