Tugbagl Yine sormuştum tekrar soruyorum , 4 buçuk aylık olduk sayılır kafasının arkasında bebeğimin düzleşme var dikkat ediyorum artık farkettgimden beri yan yatırıyorum ama kafama oldukça takıyorum ya duZelmezse 😥
Prens_annesii Tugbagl benim bebeğimde dört aylık aynı sorunu yaşıyoruz inşallah geç kalmamışızdır bende sağ tarafının yada sol tarafının üzerine yatırıyorum artık 😞ilk zamanlar kusuyo boğulur diye yatırıyordum sonra bilmediğim için sırt üstü yatırdım kafasını sağa sola çevirebiliyordu ama düz kafa olmuş maalesef düzelir inşallah
Kmsal78 Tugbagl ya kafa yastigida aldim fakat surekli oynatiyor yamuk olcak zannedip kullanmiyorum bende bir ara sag sol yatirdim duzeldi sonra bosladim sanirim yine duzlesmis kafasi delircem bunlarin tam kafa yapisi ne zaman duzelir bilmiyorum 3 ay 26 gunluk daha
Tugbagl Prens_annesii BNde ilk hep dikkat ettım sonra istediği gibi uyusun istedim pekte dikkat etmedim erken farkettik inşallah düzelir
Tugbagl Kmsal78 kafa yapısı bir yasına kadar şekillenirmiş yani o zamana kadar dikkat etmemiz gerek , boşlamaya gelmıyor , yastgı durdurmuyorlar , arkasına destek koyup yatryrum hangi yöne yatrcaksam bu daha iyş oluyor dönemiyor
Purely Tugbagl oğlumda da vardı 9 .ayda tamamen bitti şimdi 10 aylık top kafa tam. Takma kafana yani sen sağ sol yatırdıkça beyin ve kafa taşı geliştikçe düzelecek öyle bir iki haftalık bir süreç değil sonuçta
Kmsal78 Tugbagl ben yatiriyorumda nasil beceriyorsa duzeltiyor kendini deli olucam valla kendim düz kafa oldugumdan memnun degilim kiziminda oyle olmasini istemiyorum bir sekil halletmeye calisicam artik