busra1203 Ya ne yolu denediysem yok olmuyor geçenlerde baya uzattım uyku saatini ya emince yada mama yiyince uyuyordu bu ara yok sürekli bi uyku modunda sürekli mız mız ağlıyor napıcam ben 10 aylık bu arada
Ahimess busra1203 rezene anason biraz demleyip verebilirsiniz. Diş dönemindedir muhtemelen her zaman böyle değilse
Betulkrbr Aynı sknti bizde de var canm 9 aylık ayakta sallıyorum yarım saat olunca alarm gibi ayakta uzamiyor uyku
busra1203 Betulkrbr ya ne zaman düzen alıcak bilmiyorum sürekli değildi ki benim kızım güzel uyuyordu başlarda şimdi 4 diş çıkardı sonrası bozuldu
Ahimess busra1203 diş jeli sürün yoksa bugünlük calpol şurubu diş etlerine sürün içirmeyin. Rezene anason papatya cayı varsa icirebilirsinzi
busra1203 Ahimess ya sürmeyi duymadım hiç içirdiğim zaman calpol çok güzel uyuyor diğer zaman da uyanıyor uykudayken ağlıyor
Ahimess busra1203 içirmeseniz aslında daha iyi olur bağışıklığı zayıflar 😊 ama yine de siz bilirsiniz isterseniz bugün uyumazsa parmağınızla sürün deneyin inşallah uyur