MehmetefeM21 Merhaba güzel anne öncelikle her kolik lafinda ben varim çünkü kizim aşiirii kolik bir bebekti 24 saat ikinir basinda kupa.kupa.kahve icer 2 saat uykuyla durur sürekli ağlardım ama atlattik sayılır 5 aylık anca azaldi biraz ne yaparsan yap gerçekten gazli bir bebekse gecmeyecek bilgin olsun sabirli ol sana onereceklerime kulak ver mutlaka en azindan cabuk bitmesine destek olur Probiyotik kullan surekli ve habire değiştir markasini doktorum önerdi bittikce baska marka alin diye suan iyi gelen bize Kaleidon damla probiyotik denemeni oneririm ben maflor, symbiosys, Biogaia ve linex bakso probiyotik kullandim hepsi ayniydi ama normal buyumeden tamamen geçmiyor yaninda en etkilisi nurse Harveys damla oldu sap simplex, Metsil, Mommy bliss night ( hala kullaniyorum uyutuyor) nurse surup relactaz, aguline surup belki daha bir suru gaz ilaci kullandim yaninda alerjiktir diye Aptamil Pregomin AS mama aldim 8 mama değiştim tum gazli bebeklere ozel mamalari aldim ama geçmedi zamandan baska hic birse geçirmedi kiraz çekirdekli patik ve kemer aldim mikro dalgada isitiliyor onlar rahatlatti biraz oneririm birde titreşimli otomatik sallanan ana kucagi aşırı ise yarıyor gazini unutturuyor titreşim öneririm Rabbim bol sabir versin 🙏🏼 yaninda birisi olsun dinlenmeye bak 2. Ayi daha zor geçicek ama ilerde rahatlayacak inan bana 🙏🏼