Moms33 Kızlar benim cilt tonu eşitsizliğim var göz çevrem daha koyu renkte yüzüm bi acayip oldu hiç mutlu değilim. Var mı bana Önereceğiniz bu düzeltiyor dediğiniz 😞 ayrıca kilo konusunu da demeden geçemiycem 10 kilo fazlam var napcam bu kiloları ben aynaya küstüm artık
Happygirl8 Moms33 kilo için öneri egzersiz diyet hiçbirşeye üşenmemek bol hareket etmek bol su içmek 🙂😃
mermik Moms33 ya bana yurtdisindan petitfee diye bi markanın göz maskesini gonderdi eltim ise yaradı ama baktım burda yok. Getirtebiliyorsaniz cok guzel
ecyugnk Moms33 ben her gün düzenli sirkeyi tonik olarak kullanıyorum. Birde sabahları yüzümü yvesrocher in leke karşıtı köpüğü ile yıkıyorum. Arada birde komple yüzüme sudocrem bende şuan sıfır leke. Sivilce lekelerim çillerim çoktu bende işe yaradı
Moms33 Happygirl8 ya bunları yapmak bişey değil ama yani bi bakıyorum akşam olmuş bile evin işi yemeği çocukla ilgilen kafayı Yicek gibi oluyorum. Akşama kadar bişey yemiyorum akşam oluyo aman Allahım çatlayacam :) kan şekerim düşüyo
Happygirl8 Moms33 kısa aralıklarla az kalorili tok tutan şeyler yesen 🙂yemeyip akşam yemeğe yüklenmek doğru bi alışkanlık değil.
Baloglum93 Moms33 bembeyaz oluyordu yüzü pürüzsüz hatta arkadaşları soruyordu hangi kremi kullanıyorsun diye bi deneyin belki fayda görürsünüz
Moms33 Happygirl8 evet değil bende farkındayım canım artık ipin ucunu tutmam lazım Ama bunu yapmak için önce sabah 7 de kalkmam lazım :) şu leslie işe yarıyor mu cidden bilgin var mı
Happygirl8 Moms33 sabah 7de kalkmak zor 😭hatta çok zor 😢😃 bilmiyorum ki canım çok önerildiğini görüyorum ama ben hiç yapmadım 😄
yerli-yummymummy Astronot yemeği diyorlar kinoayı öneriyorum tadı sulu ince bulgur gibi ama uzun süre tok tutma etkisi var ve çok sağlıklı diyorlar- cildin içinde limon öneriyorum
Ceylanarel 1 yumurta sarısi, 1 tatli kasigi zerdecal,1 tatli kasigi bal iyice karistir yuzune sur 15 dakika beklet sonra yika. Sarilik kalirsa sutle temizle
sonsuz17 Elifsmotherr sudocrem rengini açtı 1 aydır kullanıyorum ama tamamen gitmedi gider mi acaba ne kadar kullanmak lazım ecyugnk
ecyugnk Moms33 ayrıca canım kilı içinde 20 kilo veren birisi olarak ekmek, şeker asla tüketmemek lazım ve sabah tan akşama düzenli 6 öğün 3 ara 3 ana olmak üzere düzenli Yemen lazım. Geceden su bardağına cevizli su koy her sabah iç. Bana çok faydası oldu