Yingyang Kizlar kızım için yeni aldım bu markanın kangurusunu ama ben beceremedim sanırım kızım 4 aylık ama bacak arası baya geniş duruyor bacaklarıni okadar acamazz yani ne yapabilirim kulllanan varmı eşim iade edelim diyor
mermik Yingyang ben 2.aydan beri kullanıyorum. Daha kısaydı yani. Sorun olmadı isterseniz videoları izleyin bi
Yingyang Nilican onu biliyorum canım da bacağı o kadar açılmıyor arası çok geniş taşıyıcının yada ben tam koyamadim boyu 62cm bebegimin
pazartesisendromu Hangi modelini aldınız?iki çeşit vardı.Heryöne olan ve klasik olan.bebeğinizin kilosu kaç?
pazartesisendromu Yingyang bana dönük kuölanıyorum bende şundan sordum 7 kilo altı ise bebek yenidoğan aparatı takılıyor diye biliyorum onu kullanıyormusunuz?her yöne olanda takılmıyor istersen içinde minik bir yastık oluyo
pazartesisendromu @Berenin_annesi# Yingyang o aparatı ayrıca satılıyor diye biliyorum.firmayla bir görüşün baya yardımcı oluyorlar.Bana hediye gelen bir ürün için bile satış destek den bilgi aldım hemen