Songulkaya HandeSs Ben sipariş vermiştim kısa bir süre de elime ulaştı cok da memnun kaldim tavsiye ederim 😊😊
Cgdmltr93 HandeSs sürekli alışveriş yapıyorum ama kalıpları çok dar. 2 beden üstünü alıyorum ne aldıysam.
HandeSs Happygirl8 ya bende vericektim seffaf kargo yokmus urunude yakindan cekemyiz dedi guvenip alamadim
Happygirl8 HandeSs hım ben genelde şeffaf kargo olsa da kullanmıyorum o seçeneği 🙂 ben internet sayfalarından sipariş oluşturdum 😃
Serpil51 HandeSs siparış verirken aldıklarınızı masaya dizip ilk fotoğraf atıyorlar bende öle oldu soruyor eksik var mı falan diye onaylıyorm kargoluyorlar
Nurmasal Ben bu sayfadan alışveriş yaptım canım aşırı kaliteli ürünleri sadece kalıpları çok dar olduğu için sipariş verirken yardımcı oluyorlar zaten ayını söylerseniz.
Happygirl8 Nurmasal 7 ay 1 günlük canım bazılarında 12 ay bazılarında 12 18ay aralığı vardı onu seçtim 🙂 bol olsun dar olmasın 😆
Ayseygmr En ucuz bebe markette cok iyi urunlri fiyatları ucuz ben hep Ordan aisvers yapiyom 3,4 gun icinde geliyr kapıda ödemesi var
Happygirl8 Ayseygmr orayı da duymuştum ama hiç alışveriş yapmadım, eskiden pahalı kıyafetler alıyodum bişey olsa üzülüyodum kıyamıyodum 😫, şimdi ek gıdaya geçti batıyo hepsini çıkarmıyo deterjanlar leke çıkarıcılar o yüzden en ucuzlarını alıyorum kafam rahat 😆
Serpil51 HandeSs güvenilir ürünler güzel fakat zıbınlar kumaş olarak iyi yumuşak olsa da çıkçıt yerleri kaymıştı bazılarında. Yenidoğan patikli eldivenli takımlar almıştım üç ay kullandım Rahat kullanışlıydı
Happygirl8 HandeSs geldi canım ben aldıklarımın kalitesinden memnun kaldım tekrar sipariş veririm 😊🙆♀️