Prensesannesii34_ duygu00 bugün 5 aylık olduk 4 aylıkken sırtını kaldırmaya başlamıştı , bir bebek oturacağı zamanı kendi belli ediyor zaten . Günde 5,6dk filan yastıklarla oturuyor .Oturtmazsam ağlıyor zaten kendini öne atar
caglaras duygu00 ben bebeğimi kucağımda oturtuyorum ama dimdik değil eğil böyle zaten engel olamıyorum adam ne yapıp edip oturuyor 🤷🏼♀️ Ama yerde yastıkla vs oturtmadım hiç 6. ayı bekliyorım
zmrkrc duygu00 bizim doktorumuz dördüncü ayda kucakta tam destekli beşinci ayda destekli altıncı ayda desteksız oturabilirler demişti
MotherQueen Benmkü kucakta oturuyor destekli bile oturamıyor 😒😁 vardır elbet zamanı bekliyoruz bakalım 5 ay 11 günlük
Kusursuzhata 6 aylığız yanlarına yastık vs koyunca ancak oturuyor. Desteksiz için daha 1 ayımız var gibi.
duygu00 Prensesannesii34_ benimki de öyle ama beş dakikadan fazla oturtuyorum ben zararı olur mu acaba
MotherQueen duygu00 şöyle hani bildiğim kadarıyla kemikleri ağrıyabilir. Bide su gibiler omurgasında yamukluk olabilir ama bunun için tüm gün oturtmak gerek sanırım. Allahın izni ile birşey olmamıştır inşallah 🙏
Prensesannesii34_ duygu00 bende çok oturtmuyorum onun istediği an bi 5-6dk oturuyor sonra yatırıyorum . Sende çok oturtma bence 6.ayına girince 10-15dk yaparsın
uzumlumakaron12 Oturtmuyorum canım 5.5 aylığız biz de olabildiğince yatırıp oynatıyorum bence zamanını beklemeli çoook erken 5 ay daha
uzumlumakaron12 duygu00 omzunu kendi tuttuğu zaman. Biz anneler biraz aceleciyiz ama beklemek gerek bence
MasalMomy duygu00 6 ay 20 günlük kızım oturmaya aşırı hevesli bir bebekti 4 aylıktan beri itiyor kendini kucakta bile 6 aydan beri desteksiz dik oturuyor. Ondan öncede oturtmayınca ağlıyordu. Mama sandalyesinde oturup yemeğini yiyor filan biraz bebek kendisi belirliyor 🌷
Sunabay duygu00 dakika tuttmuyorum kucağımızda oturur pozisyonda oturtuyorum koltuğa destekli oturttugumda da enfazla 5 10 dakika fazla değil benim bebeğim yerde yatar pozisyonu hiç sevmiyor oyuzden kucakta oturtuyorum