Elif00 Hanımlar kızım 8 ay 3 günlük ama ek gıda bir şey yemiyor sadece mama ben ne yapacam benım gibi olan var mı
Elhayal Elif00 15. Aydan sesleniyorum yemekle asla aramiz yok surekli emmek istior cani isterse yiyor
yigit57 Elif00 diş çıkarıyorsa diş çıkartan bebeklerde gıda reddi olabiliyor. Zorlama, kaşık istemiyorsa elle vereceğin şeyler yedir, elle istemiyorsa önüne koy mıncıklasın.. geçici bir süre ama maalesef bizde de var 9 aylık bizimkisi
Mina34 Bizde 7 buçuk aylık olduk asla yemiyordu hiç bişey ağzına sürmedi bugün doktora gittik kansızlık çıktı
Elhayal Elif00 benim kizimda ole önüne koyuyom kendisi yesin fie tabagin dan 2 3 elinle alip yiyor gerisini yerek dökülür meyve verdimi eline yiyor ama ole yemekle pek aramız yok belkim disten olabilir dönem dönem oliuur bi ara cok guzel yiyordu smdi yemek gordumu kaçıyor
Elhayal Elif00 smdi ne desem bilmiyorum ki canım bizim 9 aylik doktor kontolimuz vardi o zaman bakmışlardı en son 1 yas kontrolüne gittik 2 ay sonra gel dedi hastalık artinca gidemedik ama en kisa zamanda goturcem
Elhayal Elif00 bide dönem donem oluyor kizim meyve yi cok severdi smdi ise yemiyor hep biberonla iccek birşeyler ilk önce benim biberom biraktrmam lazkm
Elif00 Elhayal yaa bende en son Aralık ayında götürdüm rahatsızdı 15 gün falan serum, iğne vuruldu ama o zaman doktorum zorlama dedi çocuk zaten rahatsız düzelsin ver dedi şimdi mesaj attım bakayım ne diyor
Esilanur Elif00 il ek gıdaya geçince tatlı dan başlarsan tuzlunşeyleri yemez bide ben 5,5 aylık bsşladım
My_son Elif00 Elhayal Bende 15. Aydan bilgilere ek yapmak istiyorum her ek gida postundayim o derece yemiyo kimlere sordum nerelerden cozum aradim bulamadim yedirceksin deyip duruyo herkes isallah sen yedirebilirsin
Aybersa Elif00 Benim de öyle sadece emmek istiyor. Bir seyi yedirirken agzini acinca mutluluktan aglicak gibi oluyorum 🙄