3ay 12 günlük bebeğim var ve gece uykusunda en az 3-4 kez kalktığı oluyor .Sizin bebeklerinizde durum ne ?Sabaha kadar uyuyan bebekler gerçekten var mı 😅😅
Egebebe 2 ay 12 günlük bebeğim ama uyku ile tanışamadık🙄 gece uyuyan bebeklere o kadar imreniyorum ki çünkü gece uyumamak beni mahvediyor aşırı yıpranıyorum reflüde olduğu için çok ağlamaması lazım kusmaya başlıyo anında kalkmam gerek e buda derin uyku hiç yok demek 😔 inş düzelir kısa sürede
Egebebe 2 ay 8 günlük oğlum var yanımda yatırıyorum benimle birlikte uyuyor, ağlayınca emziriyorum yatarak birlikte uyuyoruz, kakasını yapmadığı sürece altını değiştirmiyorum çünkü uykusunu açıyor altını açtığımda böyle yaparak rahat ettim dene istersen 😎
Egebebe biz biz 💁♀️💁♀️ Çok şükür gece 12 gibi derin uykusuna geçer sabaha kadar dokunmasam uyur 😊 ama acıkır diye 4 de uyandırmadan karnını doyuruyorum geri yatıyo 3 ay 16 günlüğüz
Benim de 2 ay 13 günlük bir bebeğim var ve çok sık uyanıyor bir kaç kez beş altı saat uyudu nasıl olduysa ama şu an en fazla üç saat uyanıp beslenmek için uyanıyor. 4-6 aydan sonra düzene gireceğini duymuştum umarım öyle olur
Ege 2018 de post altına yorumunuzu gördüm dediğiniz ayda sonra düzeldimi😵
Benım bebegım de 3 ay 23 gunluk 2 saatte bır süt için kalkıyor. 9-10 arası Gece uykusuna başlıyor sabah 8-9 gibi uyanıyor gece uykusundan 😀
1PrensAnnesi siz baya çektiniz ya Allah yardımcınız olsun inşallah güzel günleriniz rahat günleriniz de yakındır Allah sıhhat versin bebeğinize şu 3-4. Ayları atlatsanız rahatlarsınız bence
aasenamerve çok ama çok tşkrlr ne güzel dilekler bunlar 💙 İnş geçer inş düzelir herşey allah sizede kalbinize göre versin 💕
Benim bebeğim 16 aylık oldu hala daha uyku problemimiz var emdiği için geceleri kalkıyor . Emzirmek = uykusuzluk gibi geliyor bana ve bazen bırakmayı düşünüyorum sırf bu yüzden çünkü artık gerçekten çok yorucu oluyor benim için .
17 aylik olcak hala gece en az 5 kere kalkiyor🤣