Rubab_Mommy Kizlar bebegim 4 ay 1 haftalik.Uyurken başini hizli bi şekilde saga sola ceviriyo.Ruya goruyomuş gibi.Diş yuzunden dicem ama uzuuun suredir boyle.Bide uykudayken birden irkiliyo buyuk insanlar gibi.Kulaklarida agrimiyo kontol ediyorum.Hemde agridiginda uyumuyo zaten.Doktoru karnindan dolayi demişti (bir ara ishaldi)ama oda duzeldi.Neden ola bilir sizce ?
Mrs_Ladybird Rubab_Mommy bizde 87 günlüğüz bizimki de kafasını uykusunda bi sağa bi sola çeviriyor haftaya kontrolde soracağım bizde hafif sallıyoruz ama öyle kafası sapa sola dönmüyor
Bulutbey Rubab_Mommy oğlumda da olmuştu bir ara hemde hiç sallayarak uyutmadığım halde. Emerek uyurdu, meme ağzındayken sallardı kafasını. Bir sıkıntısı olabileceğini hiç düşünmedim. Uykuya geçiş belirtisi olabilir. Sonra bıraktı sallamıyor artık.
Rubab_Mommy Dilarakpl Evet ama o ayakta sallayanlar icin gecerlidir bence.Cunki kucakta uyuttugum icin kafasi sallanmiyo sabit kaliyo Vucudi sallaniyo
rabia1234 Bizimki de bazen yapıyor onu uyumaya ya da uyanmaya çalışırken genelde. Böyle durumlarda genelde gazı olduğunu fark ettim ben, muhtemelen kundaktan kurtulmaya ve gazını çıkarmaya çalışıyor diye düşünüyorum 🙈