Aysess38 Hayırlı akşamlar Kan damlası olarak Sidefer aldık ama tam kullanımını bilemedim 🤷♀️ emziriyorum bebeğim 4buçuk aylık ne zaman vermeliyim aç mı tok mu acaba bi de doğrusunu almışmıyız ? İçeriğinde yazmıyor bebekler için de falan diye
annekuzusuuuu Aysess38 ben bayadır kullanıyorum tozu şişeye ekle ve iyice çalkala kilosuna göre damlat birde buzdolabında muhafaza et
gamzeyildirim35 Aysess38 kilo başına bir damla vericeksiniz örneğin beş kilo ise beş damla. Yemekten önce veya sonra arada 45 dakika olması gerekiyor ben doktora danişmistim bu şekilde söylemisti ben bir yaşına kadar bu şekilde kullandım.
Borasmomy Aysess38 doğru canım kilosu başına 1damla gündüz veriyorum emzirme öncesi sonrası farketmez yalnızca yarım saat önce ya da sonra yoğurt falan vermemiş olun doktorumuz öyle söylemişti güzelce çalkalayın ilk tozu dökünce iyice karışsın
Mutluyuvam Bende baslayacagım ama hangısını alayım hangısı ıyı bılemedım saflık ocagı vegafreon verdi ama kullanmayı dusunmuyorum onu
Koalamm Mutluyuvam Sidefer aldım bebeğim kabız oldu😕 not (Bir bebeğe iyi gelmeyen bir başka bebeğe iyi gelebilir doktor kontrolünde kullanınız )
Aysess38 annekuzusuuuu havalar soğuk mutfakta serin sayılır ya dursa dışarda bişey olurmu acaba diğer türlü soğuk verirsem boğazı falan ağrımazmı