Oslemm Evde yapan var mı anneler netten biri sütten diğeri yoğurttan diyor sizler hangisi yaptınız tarif alabilir miyim 🌸
Sedacinakkaya Oslemm sütü kaynatın kaynarken limon sıkın içine karıştırın sürekli 1 saat dinlendirip süzün
Sulegorkem Oslemm ben sütten yapıyorum ama kestirme işlemini yoğurtla yapıyorum Kimisi tuz kimisi sirkeyle kestiriyo ama ben tercih etmiyorum
Derinsum Oslemm ben sütten yapıyorum içine yarım limon sıkıyorum kesiliyor zaten peynir altı suyunuda kullanıyorum ben derin dondurucuya koyuyorum
Thesra Oslemm Günlük şişe sütten yapıyorum yoğurtla kestiriyorum limon ve sirkeyle kestirmek iyi depilmiş vitaminlerini öldürüyomuş
Deletedmom10 Derinsum Peynir altı suyunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Bebeğe yaptığınız birşeylere atıyor musunuz mesela 😊
Sedacinakkaya Oslemm 1/2 dk karıştırıyorum Diğer arkadaşların dediği gibi yoğurttan yapılıyorsa daha sağlıklı tabii bende öğrenmiş oldum
Deletedmom10 Btl70 Ben dün ilk defa yaptım süt kaynayınca 2-3 kaşık yoğurt atıp karıştırdım biraz. 3.4 dk kısık ateşte bırakıp 20 dk sonra süzdüm.
Derinsum Deletedmom10 evet tabi Kahvaltısına çorbasına kullanıyorum çok faydalıymış kesinlikle kullan canım
Deletedmom10 Derinsum Tamam canım tşk ederim. 28 inde 6 aylık oluyor denicem inşallah 🤗 ek gıdaya az kaldı 🥳😍
Derinsum NamelesS aldık ama mama çok koyuydu yani biberondan akmıyordu kızımda biberondan çekemediği için kullanmadım canım iki kere falan vermeye çalıştım hemen kabız oldu