ipeysi Anne4 eldiven hic onerilmiyor ellerini serbest birakmak beyin gelisimi icin cok onemli o yuzden ben 1 hafta falan kullanmistim sonra cikardim duyunca
sutkokusu Anne4 1 haftalık olduktan sonra emzirirken çıkardım eldiveni bana dokunsun kendine dokunsun diye sadece banyo sonları takıyordum sonra tam 2 haftalıkken komple çıkarttım her şeyi çok kolay kavradı böylelikle zorlanmadı
Muhasebeciana Aysess38 hahahah daha ben hic kesmedim arada bakiyorumda daha uzamamis minnos tirnaklar 😁😁 gecen onu dusundun hadi eli kesmeyi alistmda ayak tirnaklarni nasl kescem ayaklari surekli kipir kipir dedim kendi kendime 😁
Mom0971 Anne4 bilmiyorum dogru mu ettik ama biz hic takmadik tam takiyordum bi hemsire denk geldi ve takmayin elleriyle dokunsun kesfetsin bizde takmadik
Cappon Bizde 1 ay 21 gunluguz 🙈Bugün bu posttan sonra bende tırnaklarını kesip eldivenlerini ciksrtayim dedim ama elleri buz gibi oldu evin dereceside 24 ama anlamadım tekrar giydirdim korkudan🙄
Smyyetre Cappon canım araştır bak bebeklerin elleri soğuk oluyomuş genelde üşüdüğü için değil dolaşım sistemi yavaş olduğu için daha sonradan geçiyo üşüdüğü ensesi ve göğüsünden anlaşılırmış