Yaseminyapar Kizlar bebegim 1 yaşına girecek günde kaç kez mama içmeli gece 2 defa veriyorum gün içerisinde ek gıda alıyor
Gorkemkc Yaseminyapar her bebeğin gelişimi farklı bu yüzden en doğruyu doktorunuz söylicektir benim bebeğim 4 aylık 3 saatte 180 cc içiyor annelere fazla geliyor ama bebeğim içiyor anca doyuyor doktorumuzda olabilir diyor yani en iyi sonuç için bence doktora sorun
Cgdmltr93 Yaseminyapar geceyi kesebilirseniz sabah kalktığında ve gece yatmadan 2 kere verebilirsiniz. Gün içinde ek gıda yeterli olacaktır
ZEHRA_ASEL Yaseminyapar ben gece beslenmesi 8aylık oldu kestim günde 2 defa devam sütü içiyor bazen 200cc bazen 150cc içiyor
DogaLina Yaseminyapar kizim 14 aylik oldu. 11.ayda gece beslenmesinu kestik. gundede 3 kez 150-180 cc arasi mama iciyo.
Yaseminyapar Cgdmltr93 sabahları içince kahvaltı yemiyor o yüzden sabah icirmiyorum inek sütüne geçmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum
Gamzosgamzos Kizim 13 aylık sabah kalkınca 150 ml iciyor 1 saat sonra kahvaltisini yapiyor oglen uyumadan 150 ml birde gece yatmadan 150 bazen gece uyanincada 150ml iciyor bazen 180 e ciktigida oluyor
Yaseminyapar Gamzosgamzos maşallah güzel iciyormus ben gündüzleri vermiyorum hiç ek gıda yiyor anne sütü de almadıgi için mama veriyorum geceleri doktorlar 2 yaşına kadar anne sütü almazsa devam sütü diyorlar
Yaseminyapar Gamzosgamzos evet cnm 2 yaşına kadar devam sütü kullanmam ama şu an içinde inek sütü vermem galiba günlük 400 yada 500 CC mama yeterli mi sizce ek gıda ile birlikte
Gamzosgamzos Yaseminyapar bence yeterli benim kizimda gece kalkmayınca 450 ml almis olur kalkarsa 600 ml kac aydir 150 ml iciyor tek iciste hic cogalmadı bazen 180 ama genelde 150