Cagla_fr Merhaba kızlar , oğlum 3 aylık ve kafası düz yan yatırsam sizce düzelirmi yoksa geçmi kalındı 🤷🏻♀️? aynı durumda olan veya çözüm önerisi olan varmı ?
Deletedmom5284 Cagla_fr ben sık sık yan yatırmama rağmen düz oldu canım büyüdükçe düzeliyor merak etme
Damla29 Cagla_fr bizimde düZ 4 aylıgız gece hep yan yatıyorum inşallah düzelir kafa yastığı aldım ama mama yediği için gece bazen kusuyor ve yan yatırmak zorunda kalıyorum yastığı cok kullanamadım arada bir yatırıyorum
senceumrumdam1 Cagla_fr canım benim ki 5 aylığa kadar düzdü şuan 8 aylık kendi döne döne düzeldi birazda oturmaktan düzeliyor serbest ya yatmıyor ondan zamanla düzelecek merak etme kendi dönmeye oturmaya başladığı zaman kalmıyor öyle
Melek-3434 Benim bebeğimde 5 aylık olacak ensesinin üst kısmı düz gibi geliyor bana oval değil sizinde öylemi
RainOverMe Düzelir, bir haftada bile çok fark ediyor. Tabi surekli aynı yöne yatırmayın yoksa tek tarafa alışıyor bu sefer de hem öbür tarafa yatmak istemiyor hem de yattığı taraf daha basık oluyor 🙏🏻🤗
AysMom Cagla_fr benimkide üç aylik ve sürekli sagtarafina yatıyor sag tarafi düz oldu ve o tarafa yattigi icin o kulag kivrilmis ve tek kulak kepce gibi duruyor büyüdükçe düzelir insallah🥺 sol tarafa yatirmaya calisiyorum ama yok yine saga dönüyor 🤷♀️
Cagla_fr AysMom evet ayni bizimkide hep sag tarafina yatiyo , birde dogumda buyuk oldugu icin kafasindan pompayla cektiler onunda yamuklugu var 😖
AysMom Cagla_fr yaa 😓 insallah büyüdükçe duzelir tek umudum bu doktorunuza sordunuz mu hiç nasil düzelicegiyle alakali