Edaege04 Anneler merhaba dün doktor sütüm yetmediği için mama takviyesi yap dedi ama benim oğlum hic biberon tutmadı simdi nasil alistirabilirim 6 buçuk aylik mama verebilmem için nasil bi biberon tavsiye edersiniz
Selin-34 Edaege04 Philips avent kullandım ben benim kızım 1,5 ay göğsümü tutmadı daha sonra tutmaya başladı 1,5 ay Philips avent kullandım anne göğsüne en yakın uçlu biberon
Armesss Edaege04 bence kesinlikle alıştırma bardağı ile verin hem suyu da öyle içer daha mantıklı birde biberon olunca yok meme reddi yok yıka yok kaynat az akıyor çok akıyor derdi yok
ayseeeey Edaege04 Kesinlikle Philips avent canım başlığı anne memesine yakın olduğu için çabuk kavrıyor
Anya Ek gıdaya geçseniz mama yerine olmaz mı? Ayrıca ben de aynı durumdan muzdaribim ne yapdıysam olmadı biberon tutmuyor
Edaege04 Anya ek Gıdaya 2 hafta oldu başlayalı ama doktorumuz sabahları yada gece yatmadan 2 saat önce günde 1 kere mama verin dedi
Armesss Edaege04 evet tabi ki olur ya da kaşık biberon. Anne memesine yakın biberon az damlatıyor olabilir ama benim oğluma sadece bir hafta verdim plasriğe alışınca dilini meme ucuna değdiriyor ve ağlayıp bırakırdı çok zor unuttyrudm ve hala da tam olarak memeye dönmedi sadecee uykuda emiyor