Aselinannesii6 Kızlarr bebeğim 10 aylık daha hiç çıkmadı dişi ama bugün farkettimki alt dmakta diş yerleri iki tanesi baya bi kabarmış belli yani tecrübeli anneler tahmini ne zamana çıkar dişler ve bu tetagil diş granülü almalımıyım
Hikmetb Aselinannesii6 tebrikler 2 3 güne damak yarılır 8 aylığız bizimde geçen hafta pazar kabarıktı birkaç gün sonra beyaz beyaz görünmeye başladı şimdi birazı dışarda dişlerimizin 2 tane birden çıkarıyoruz osanit diş granüllü kullanıyoruz
Sermin03 ½ hafta içinde çıktı bizim beyazlayıp öyle hafif şişince 4 aylıkken çıkardık biz erken çıkarmak çok kötü yemeden içmeden kesildi zayıfladı
Aselinannesii6 Sermin03 yaa kıyamam miniğe 🥺hadi inşallah bi an önce çıkarır ya bizimdr kesildi kandıra kandıra yedirmeye çalışıyorum
Hikmetb Aselinannesii6 valla pek faydasını görmedim ben bide akşam yatırırken 1 tatlı kaşığı calpol veriyorum sabaha kadar ağrısız sızısız uyuyor ☺️
Aselinannesii6 Hikmetb hıı mantıklı ama ben işte ilaç va vwrme taraftatı çok değilim çünkü zaten bizimki bildim bileli düzgün uyumaz 🤦🏻♀️