BalarisiYusra Kızlar yavaş yavaş ek gıdaya başladık elma tattırdım 3 gün yoğurt tattırdım şimdi de yoğurda muz ekleyip vereyim dedim istedikçe istiyor Vermeyince ağlıyor sizce vermelimiyim çok gelir mi 1yemek kaşığı yoğurt koymuştum ama fazla geliyor gözüme
ZeynepEmreAras BalarisiYusra benim bebeğim 5 ay 23 günlük ben küçük bi kase veriyorum yemeklerin hepsinden tattırıyorum onların hepsi vitamin tabi sizin bileceğiniz birşey
TospikOglusum BalarisiYusra bence meyveye çok yüklenmeyin hemen .ilk yoğurt sonra sebzeler sonra meyvelere geçin derim.tabi siz bilirsiniz.muzu 3gun kuraliyla tattrdiniz mi baştan peki?birde doymuş olsa zaten bebeğiniz ağzını kitler yemez👍
canimoglum_2020 BalarisiYusra şimdi dedin de bugün başladın sandım yani sen bilirsin canım ozaman alerjisi yoksa yarım çaybardapı yoğurt verebilirsin
Edaaayildirim Meyve ile değilde sebze ile başlamak gerekiyor ben şu şekilde yaptım 3 gün yoğurt 3 gün havuç 3 gün kabak 3 gün patates 3 gün karnıbahar verdim şuan devam ediyorum sadece arada az bi elma verdim ama ilk meyve ilr başlamadım
BalarisiYusra Edaaayildirim tek tek verdim yoğurdu 3 gün arayla mesela bugün içine kattım çok az bişey muzu
BalarisiYusra Edaaayildirim öyle yapılmıyor mu tam bilmiyorum acemiyim biraz hemşireye sordum dün bana yumurta sarısı verebilirsin dedi yumurta pütürlü biraz yutmakta güçlük çeker mi dedim yoğurda katıp ver demişti
Edaaayildirim BalarisiYusra pardon ben 3 gün yoğurt verdim kısmını yanlış okumuşum kusura bakmayın yoğurt tadını olduysa içine muz katabilirsiniz bian aklım ikisini de önceden tattirmayip o şekilde verdiniz sandim
Tospikinannesii BalarisiYusra kendı sütün varsa onu sağ ben öyle verdim çeyrek yumurtayı. Yada zeytin yağ
Edaaayildirim Bebegimm42 ezince biraz kıvamı koyu oldu cam rende kullandım öyle kıvamı çok daha güzel oluyor birde içine biraz sütümü sagip koydum çok katı olunca zorlanıyorlar ilk tadimlarda
BalarisiYusra Edaaayildirim evet tek başına tadımını yaptık yoğurdun yani böyle tattırıp 3 gün sonra içine bişey katabiliyoruz dimi