Yaseminahmet Kızım 2 aylık kalça muanesi sol kalça alfa 58 beta 52 , sağ kalça alfa 55 , beta 53 doktor hiçbir şey önermedi bir ay sonra tekrar ulturasyon verdi böyle olan varmıydı anneler
Mehmetereninannesi Yaseminahmet ultrason sonucuna göre doktor bilgi verir memnun kalmadıysanız geç kalmadan başka doktora gidin . bence cok detaylı bi soru olmuş kimsenin bileceğini sanmıyorum üstte kalsın
Bugsbunny Yaseminahmet 60 ve üstü olması gerekiyor normalde Benim kızımın da 2 aylıkken biri 55 biri 52 idi Çift bez önerdi ama kanatimce hiç bir işe yaramıyor çift bez. Frejka yastığı kullandık biz 7 ay boyunca. O da yavas ilerletiyor. Pelvik bandaj en etkili olanı hele ki küçük daha kolay kullanırsınz Zor bie süreç allah kolaylık versin Ama açıları öyle çok riskli durumda değil ama yavşa ilerliyor o sebeple vakşt kaybetmeyin bir Ortopediye görünün ve muhtemelen dediğim aletleri söyleyecek mutlaka kullanın
Dogavesultan Yaseminahmet çift bez kullandık biz hemen hemen sizin ölçülerdeydi tekrar gittiğimizde normale döndü biz faydasını gördük çift bezin
Yaseminahmet Bugsbunny çok teşekkür ederim canım , bi doktora daha sordum 1 ay sonra netleştir dedi şimdi lik çıkık var denmez dedi bakalım
Yaseminahmet Bugsbunny Instagram dan ortopedi doktoruna sordum oda bandajı önerdi bilemedim 1 ay beklesem mi beklesem mi
Bugsbunny Yaseminahmet beklemek durumunuzun aleyhine olur siz bilirsinz Bu tarz durumlarda erken twşhis ve hemen tedaviye başlamak çok önmli
Yaseminahmet Ilkgozbebegim06 yatağa bırakınca çığlık kopuyor 2 haftadır kucağa alıp yönünü dışarı çeviriyorum öyle susuyor sizde böyle bişi varmıydı
Ilkgozbebegim06 Yaseminahmet tabiki iki büklüm duruyo huzursuz mutsuz oluyordu hiç güldüremezdik bandajliyken açınca dünyalar onun olurdu 🥰
Ilkgozbebegim06 Yaseminahmet sıkılıyor etrafı incelemek istiyordur canım bandaj yine iyi ameliyat daha zor eltimin çocuğu 3 ay koca bi 3 ay belden altı alçıda durdu onunki geç teşhis konmustu