Busbey Merhaba güzel anneler son zamanlarda sosyal medyada çok görüyorum kehribar bebek kolyesi kullanan varmı faydası oluyor mu acaba bebekte olumlu etki yaptı mı
MervEslinArden Busbey İlk dişimiz çıktı elhamdülillah uykuya dalma mızmızlanması dışında sorun yaşamadık bilmem kehribardanmıdır
Ziyangil Busbey benim oğlumun tükürüğünü azalttı gibi önceden hep önleri ıslanırdı kıyafet yetişmezdi
canimoglum_2020 Boşuna para vermeyin doktorlarda önermiyor boğulma ve içinde bi asit mi ne varmış bilimsel bir dayanağıda yok 🤷🏻♀️ Ben aldım boş boş duruyo he görsel olarak güzel 2 yaşında felan takarım
Sabah_aksam_bebe Busbey yok canım küçük aylarda takanda var ama ben çok rahat edemediğini düşünüyorum boynunda boncuk izleri çıkıyo 🤷🏻♀️ Ama ben şahsen işe yaradığını düşünmüyorum sadece görsel olarak güzel 🤞🏻
Sermin03 3 aylıkken takmaya başladık 6 aylığız hiç bi faydasını görmedim diş de çıkardık salyamızda azalmadı huzursuzluğumuz da geçmedi 😏
MervEslinArden Sabah_aksam_bebe öyle oldu valla 4.ayından beri eller ağızdan çıkmadı sonunda patladı🌹