Linaduygu06 Merhaba arkadaşlar kızımı kalça ultrasonuna götürmek istiyorum Ankara’da yaşıyorum var mı bildiğiniz iyi bi hastane ve ücret ne kadar bilgisi olan var mi ?
Hasancerenyusuff Linaduygu06 biz a life park hospital a gidiyoruz kalça çıkıklığı ultrasonuna 100 tl aldılar
rukisbahri Linaduygu06 Ankara şehir hastanesi ücretsiz çekiyor. Doktor giriş yapıyor o güne randevu verdiler ama ben ertesi gün istedim randevuyu hemen verdiler.
Alyamnur Linaduygu06 A LİFE HOSPİTAL iyi bi hastane öneririm bende kızımın kalça çıkıklıgı ultrasonu için orda çektirdim 100 TL muayen ücreti ve orda orda doğum yaptım öneririm
Linaduygu06 Hasancerenyusuff cidden mi benim evim orda Ozman oraya bi bakayım peki memnun kaldınız mı
Hasancerenyusuff Linaduygu06 evet canım orda doğum yaptım zaten kontrole de oraya gidiyoruz memnunuz biz
Hasancerenyusuff Linaduygu06 orayı bilmiyorm canım ama dahil değildir ilk muayenesi doğuma dahildi o zaman ücret vermedik
Linaduygu06 Hasancerenyusuff tam çok teşekkür ederim vakit ayırıp cvp verdiğin için çok yardımcı oldun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Alyamnur Hasancerenyusuff Alptekin Alagöz çok iyi bi doktor tavsiye ederim tek kelimeyle harika çok ilgili