dygcm Bugrabebek ev yapımı. Tarhana sadece aldıgım bır marka var onu soyluyorum organık onun dısında kendım yapıyorum hep
Kkccozgc Bugrabebek 23 aylık hiç vermedim. Daha doğrusu evlendiğimden beri evde hiç paket çorba yapmadım. Kendim yapıyorum hep. Paketlerin içinde çok fazla katkı maddesi var bırakın bebeği bize bile zararlı. 🥺
Dmtylz Hazır çorbalar çok zararlı canım sakın verme bebeğine çok katkı maddesi var içerisinde özellikle hazır et ve tavuk suyu bulyonları çok çok zararlı
Kuroneko Hazır corbalari kendimiz de tüketmiyoruz hepsinin tadı ayni geliyor bana tuzlu su :/ bebek icin de tehlikeli koruyucular iceriyor kendiniz yapın
attbianne Bugrabebek margarin bulyon hazır çorba ve neskafe kirmizi çizgimiz asla evimize sokmayiz hazır çorba icecegine 1 öğün aç kalmasını tercih ederim o kadar zararlı
Portakal Bugrabebek hazır çorbayı kendimize bile almıyorum bir çorba yapmak ne kadar zor olabilir ki😃
nikimikedi7 Bugrabebek salçaya su ve şehriye ekleyince bile çorba oluyor. Hayatım boyunca hiç hazır çorba tüketmedim, ne ailem eve sokardı ne de evlendikten sonra ben soktum. Bulyon, hazır çorba gibi yiyecekleri asla evime sokmam