mhtphsyn Kafam çok karışık 6 aylık olduk daha yoğurt yiyemedik doktorun biri süt ürününe alerjisi var diyor başka bir doktor yesin birşey olmaz diyor yüzünde egzama gibi birşey çıkıyor yiyince de koyun sütünden yapsam yine oluşur mu egzama yaşayan anneler bilgi verebilir mi ?
cerenduran mhtphsyn alerji testi yaptırdınız mı ? süte alerjisi varsa inek sütü koyun sütü fark etmez ikisi de yapar çünkü
mhtphsyn cerenduran 2 buçuk aylıkken çıktı yüzünde doktor alerji testi yapmadan süt ürünü yeme dedi bana emiyordu ozaman şimdi de ek gıdaya başladık lor yedirdim biraz yine çıktı yüzünde egzama
mhtphsyn cerenduran 2 buçuk aylıkken çıktı yüzünde doktor alerji testi yapmadan süt ürünü yeme dedi bana emiyordu ozaman şimdi de ek gıdaya başladık lor yedirdim biraz yine çıktı yüzünde egzama
cerenduran mhtphsyn bana alerji ihtimali yüksek gibi geldi doktorunuzla iletişime geçin isterseniz o yönlendirecektir ek gıda listenizi ona göre beraber belirler sıkıntı yaşamazsınız
mhtphsyn Mom084 evet yanağında çıktı sonra o gecti şuan çenesinde ve diğer yanaginda var vermiyorum artık peynir falan