busra2093 Asperoks kullanan memnun kalan var mı? ben hiç etkili olduğuna inanmıyorum ama satış patlaması olduğu için fiyatını 2Tl zamlamışlar 🤦🏼♀️
0101adana busra2093 denicem ama bilemedim dün elim gtti markette tavsiye üzerine alıp memnun kalmadıgım temizlik ürünüm çok. kararsızım
Zumraa12 busra2093 ankastrem gri Bi tek onun için kullanıyorum leke bırakmıyor başka da hiçbir şeyde faydasını görmedim 😊
NurayAslanoglu 0101adana yağ sökmek için alma arkadaşım ama paslı kreç tutmuş musluğun varsa güzel parlatıyor duşa kabin içinde ideal ama yağ için bimin yağ sökücüsü ondan daha etkili 👍
busra2093 MustafaEmir ben niye bi etki göremedim acaba yaa bak şimdi çok da temizimdir ama yağlarda sıfır etki yani😒
NurayAslanoglu busra2093 eşim meraktan almış 😂 yağ sökmek için bimin yağ sökücüsüyle arasında hiçbir fark yok ama ama ama ☺️Musluklarımm kireçlenmiş bir türlü gitmiyordu parladı resmen 👍 araç hantlarına filanda işe yarayabiliceğini düşündürdü musluklardaki etkisi ama yağ sökmesi açısından muhteşem birşey bekleyerek almayın bimin yağ sökücüsü o açıdan bana daha iyi geldi 👍
Oyku123 Yag sökücü olarak denemedim ama duvarimda ne yaptiysam cikmayan damlacik seklimde lekeler vardi onlara sıkip sildim sıktıgım yerleri eritmiş saniyeler icinde .haliyada cay dokulmustu ondada deneyim dedim hic cikarmadi .
614408eoa busra2093 abartmıslar canmm kullanıyorm diger deterjanlardan xok da bi farkı yok hatta hic yok öyke sıktıgn gbi yaglar flan akmıyor yani 🤪
NurayAslanoglu busra2093 canım çözüyorda normal bi yağ sökücüden bir farkı yok waaoooww değil yani ☺️