Sare37 bende alerji çocuk annesiyim. Suan kızım 9 aylık. Bende sizin gibi daha 1 ayını doldurmamısken kakasının renginden ve kıvamının sümük gibi olmasından şüphe etmiştim. Ve sizin gibi benim kızımda ne yapsak susmuyordu. Özellikle akşam saatlerinde. Vücudunda gözle görülür bir belirti yoktu ama yüzünde 4-5 tane sivilcemsi benekler oluştu. Sonrasında alerji doktoruna götürdük. Allahtan bir kaç kakasının görüntüsünü cekmiştim. Dr görür görmez evet alerjisi var dedi. Uzmanlıklarından olsa gerek biz eşimle farketmedik bile , bize görüntüyü yaklaştırıp kanı bile gösterdi. Bana katı diyet listesi verdi. Süt ve süt ürünleri, kabuklu kuruyemiş, yumurta, çiğ domates, susam gibi. Sizde bu saydığım ürünlerden başlayarak deneme yanılma yapabilirsiniz. Başlarda çok zorlandım. Çünkü kahvaltı da sadece meyve yiyordum açlıktan ağladığımı bile hatırlıyorum. Çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun.. umarım yoktur ama bir uzmana da götürmenizi tavsiye ederim. Çünkü alerjisi varsa ve anne o ürünleri yemeye devam ediyorsa bebeklerde hem gaz hem mide bulantısı yaptığı için sürekli ağlıyor olabilir.