Cicegi_brn 1.5 aylık bebegim var kızlar gazlı bir bebek bu ürünü aldim buradaki memnun kalan çok olduğu için reçete de 20 damla damlatin diyor siz kaç damla uyguluyorsunuz ?
Mimomom Cicegi_brn bende çok memenunum günde 1 kez 10 damla veriyorum .çok gaz olursa günde 2 kez ama ben yediklerime çok dikkat ediyorum ve kim yon döküyorum ve reene çayı içiyorum
Kkubu80 Cicegi_brn damlası iyi gelmezse şurubunu al canım nurse harveys colex bize damla iyi gelmedi surubu daha etkili. Damlayı 3 kez 8 damla veriyordum
Tugbakivanc Cicegi_brn gazlı bir bebekse üzerinde yazdığı gibi 20 damla olarak verin bence. Ben memnun kaldım kurtarıcımız oldu ama her bebekte aynı marka ise yaramiyor tabi.
Cicegi_brn Derin1509 Sda9191 Hazalerd Ondan hariç birde internetten spariş verdim ve buzlu geldi ürün sakıncası olurmu acaba
Hazalerd Benim bebeğimde çok gazlı herşeyi denedim en son bunu aldım dün bende bikerede 20 damla verdim
Tugbakivanc Cicegi_brn evet deneyin muhakkak ama üzerinde yazdığı gibi yapın. Öyle yapmayıp işe yaramadı demek ne biliyim boş yere marka karalamak gibi ☺️
Browni_61 Cicegi_brn Ben mesela 4 emzirmenin 2 sinden snra 2 damla damlatiyorm oekte ise yaradgi soylenemz anlik rahatlatiyo gbi gözuzksede bebgim kakasini yapsmiyo zorlaniyo kndini sıkıyo aman aman bi etkisi yok 16 günlük bebeğim
kydngr Cicegi_brn benim oğlumda baya gazlı bir bebek. Sabah 10 akşam 10 damla olarak kullandım ben. Akşamüstü de biogaia kullanıyordum 5 damla.