mervossssssss kızlar ilkay baby alıp iade ettim bebeğim rahat edemediği için. çünkü bacak kısmı çok geniş geldi ve bacak kısmı daha dar olan kanguru arıyorum. 150 tl ye kadar. bildiğiniz bel destekli bacak kısmı dar olan en az 12 kgye kadar olan kanguru var mi
ikizlerinannesi mervossssssss mamadush bayb fiyati 200 diye hatirliyorum ama tamda hatirladigim söylenemez 🤔
bilgibulutu mervossssssss babyborosh kullanıyoruz bız 1 senedir. Bacak kısmı ayarlanabılıyor canım bı bak istersen cok kullanıslı
cerenduran mervossssssss kalça çıkığı riskini azaltmak için bacak kısımlarının açık olması gerekiyor zaten. siling de düşünebilirsiniz
mervossssssss onlar da ilkay baby e benziyor bacak kısmı kumaşı geniş olmayacak şekilde çünkü bebeğim 3 aylık bacaklarını acamiyor
ikizlerinannesi mervossssssss yenidoğan aparati yokmu onu taktigin zaman bebek yukari kalkiyor ve ozaman bacaklati x seklinde duruyor iste onemli olan o yenidoğan aparatı ve ben 3 aylikken ikizlerimi cok rahat yeni dogan aparati olmadan taşidim 🤷♀️