3children1mom Merhabalar, kızım 2. Sınıfa gidiyor.🥰 Öğretmen bu kitapla birlikte 5 kitap istedi. 😌Tatilde okumaları için, elinde bu kitaptan olan var mı??🤔🙄 Tüm kitabevi ve siteleri gezdim yok tükenmiş 🤦🏻♀️😕
attbianne 3children1mom üstte kalsın bulursunuz inşallah sınıf arkadaşlarinizdan bulan varsa fotokopi cektirin
Metinazat 3children1mom çocuğunuzun sınıf arkadaşlarında varsa onlardan okumak icin isteseniz olmaz mi. Ogretmen istediyse elinde olan illaki vardir. Sinif grubunuz varsa oradan sorup isteyin bence Okuyunca geri verirsiniz. Dönüşümlü olarak okumuş olurlar
Nik_mik_yok 3children1mom bulunduğunuz yerdeki halk kütüphanesini de arayip bi sorun derim . Biz kütüphaneye uyeyiz çocuklarımla. 15 gün de bir 3 kitap alma hakkımız var ama bu kitapi hatırlamıyorum
3children1mom Nik_mik_yok 😕 baktık aramadık yer koymadık int cok aradım ama yok tükenmiş stokta yok v.s 🙄
3children1mom Ayprens ikinci el satış yerleri neresi acaba yardımdı olur musunuz kitap yurdu ve diğer sitelere de baktık yok
elmaliturtam Kütüphaneye baksanız ilinizdeki kitap ikinci el sayfaları ya da instagramda falan kitap toplulukları var oraya bakın bir belki bulursunuz
3children1mom elmaliturtam inş ama hiç bi yerde bulamadım belki burda vardır dedim 🤷🏻♀️.tanıdık başka şehir de oturan arkadaş akrabaya da söyledim bulan olursa dönüş yapıcaklar ins