Mduygum 35 gunluk oglum var doktora falan giderken pusetine yerlestiremiyorum cocugu kafasi bacagi egiliyo hic rahat degil gibi icinde Puset kullanan arkadaslar nasil ve hangi pozisyonda yerlestirmem gerektigi bilgisini verebilir mi
Denizsevim Mduygum 😊 merak etmeyin rahat oluyorlar.. Bütün pusetler öyle.. Anne kucağında gibi sıkışık..😉
cerenduran Mduygum pusette bebekler rahat ediyorlar aslında ama benim annem de bir türlü benimseyememişti "kafasına bak,kıçı nerde bacağı yamuk durdu" diyordu. ben de bir portbebe aldım kraft. içini de anneme göre donattım :)))) annemle giderken onunla götürüyordum. içiniz rahat etmiyorsa portbebe alabilirsiniz. bir süre sonra ben de alıştım puseti sadece evde kullandık diyebilirim
Aysegulisaa54 Mduygum ben geç gördüm sevi bebeğin pusen için satılan bel koruyucu şeyler var e bebeğin sitesinden bak hemde koruyucu kemeride takılıyor
Mduygum Denizsevim aldigim pusetin icinde ekstra yastik var onu kullanmali miyim peki ? Bide nereye yerlestiriliyo o Kafasinin altina mi poposunun altina mi ? Etrafimda puset kullanan da yok ki bi goster diyeyim 🙄
DefneRana3881 Mduygum poposunun altına yerleştiriliyor yani benimki öyle omurga yapısını bozmamak adına biraz daha düzleştirsin die
Denizsevim Mduygum bilmiyorum.. Benimkinde öyle bir yastık yoktu. Yani 2 kattan oluşuyordu. Biraz büyüyünce iç minderini çıkartıp o şekilde kullandık. 9 kiloya ulaşınca da bıraktık. Sonra oto koltuğu mama sandalyesi vs. kullanmaya başladık. Ama uzun boylu bir bebek olmasına rağmen pusette baya rahat ediyordu.
Cenkerinannesi Mduygum ben altına bı küçük yastık daha koydum.ama mutlaka kemeri bağlayın ben gibi zaten rahat değil bide kemerle rahatsız etmiyim gibi sacma bişi dusunemyin pusetler cokda sağlam değil göründüğü gibi