Ozii_celk Merhaba. Kızım 4 ay 10 günlük 1 hafta önce ferrum damla kullanmaya başladık ama kızım kusmaya başladı. Kullanıp da bebeğin de kusma başlayan oldu mu acaba 🤷🏻♀️
614408eoa Ozii_celk size yaramadı degisim baska damla alın bende zamanında his sevmedim ferrumu zararı yoktu ama kıyaftleri hep leke oluyodu sidefer aldm rahat ettm
TurkerNoyan Ozii_celk bizde de kusma oldu doktorumuz olabiliyor çok abartılı olmuyorsa devam dedi 8 ay olmak üzere devam ediyoruz kusmalar bitti siz de bi doktorunuza bence danışın belki muadilini önerir. 8. Aydan sonra meyve suyuyla karıştırıp verebilirsin dedi doktorum
Svcnvebebegi Ozii_celk bizde ferrum kullanıyoruz canım. Kızım ilk başta çıkarıp duruyordu. Şuan çok şükür kusmuyor. Midesi alıştı. Zamanla alışır yani merak etmeyin 🥰
TurkerNoyan 614408eoa ama ferrumun faydası çok iyi bende başlarda hep lekeliyodum şimdi dikkatliyim o da alıştı 8 aylık olmak üzere başındna beri pnu kullanıyorum
Ozii_celk 614408eoa niye çok olsun doktor ilk zaman kusma yapabilir dedi daha yeni kullanmaya başladık 15 gün kullanıp deneyip kusma devam ederse değiştireceğim tabi ki