PrensesimDuru Kızlar alıştırma bardağı alacağım. Kesinlikle akıtma yapmayan be memnun kaldığınız markalar ne öğrenebilir miyim?🤗
Medusafer PrensesimDuru chicco 4 aydan itibaren olan yumuşak uclu kullanıyorum çok memnunum hic akıtma yapmıyor ve kızım çok seviyor
BaharBebek34 PrensesimDuru kesinlike NUK öneririm, çok memnun kaldık. Bir de 8. Ay itibariyle normal bardaktan vermeye de başladık, evde hep normal bardaktan içiyor kızım, sadece dışarda alıştırma bardağından.☺️
Gzdzeynep PrensesimDuru bizde nuby var ve memnunum. Akıtmıyor sadece çocuk ters çevirip ağız kısmına bastırınca akıyor ve o da gayet normal
PrensesimDuru Medusafer ona şimdi baktım da bir kaç ay sonra akıtıyor falan yazmışlar yorumlarda. Siz ne kadar süre oldu kullanıyorsunuz?
Medusafer PrensesimDuru 1 aydır kullanıyorum insallah olmaz öyle bisey de ben birkaç sonra pipetliye geçmeyi düşünüyorum zaten
Robinson PrensesimDuru iki hafta once bende bu postu acmistim nuk Nature sense aldim akitmiyor ve bebegim rahatlikla icti daha ek gidaya baslamadik denemelik su verdim agzindan cekince hala icmek istedi 😊 memnun kaldim Ayrica yedek basliklari satiliyor
Robinson PrensesimDuru anne gogsune yakin sekilde tasarlamislar ucunda iki kesik var delik seklinde degil kendimde denedim emince su geliyor netten bakabilirsiniz
Leylamoms Alıştırma bardağı kaç aydan itibaren kullanılıyor? Biz hala biberon kullanıyoruz. 4 ay 18 günlük