MeryemHatice Kızım 3ay 26 günlük elleri ve yüzü hiç ısınmıyor geceleri daha da soğuk oluyor. Korkuyorum hasta olucak diye var mi benim kızım gibi olan hastaneye gitmem gerekiyor mu
Nuraanne MeryemHatice eller ve yüzün soğuk olması genellikle normaldir vücudun kıyafetli tarafları ve ensesi normal sıcaklıktaysa sıkıntı yok inşallah
Mu-Mi MeryemHatice canim ben ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum koymadığım zamn benimkide öyle oluyo
Aliasaf01 MeryemHatice Kan dolaşımı yavaş olduğu yerler elleri ve ayakları olduğu için soğuk olması normal canım. Ensesinden vücut ısısını kontrol edebilirsin
Ozii_celk MeryemHatice benim kızımın da elleri ve ayakları soğuk ev kaloriferli sıcak olduğu halde ama ense sırt ve göğsü sıcaksa sorun yok kansızlıktan şüphe ediyorsan götür doktora ama kan almak bile mahvediyor bebekleri 😔
MeryemHatice Nuraanne soguk değil ensesi filan yüzü soguk olunca etrafımdakilerde kansızlık filan mi var kız da dedikleri için korktum biraz
151120 Benim kızımın da elleri hiç ısınmıyor ayağının altına bende sıcak su torbası koyuyorum ellerine de gece hala eldiven takıyorum 2 aylık korkuyorum hasta olur diye
MeryemHatice Aliasaf01 ensesi sıcak ayaklarına çorap patik giydiriyorum da yüzü soguk olunca endişelendim biraz 😊
MeryemHatice Ozii_celk evet çok ağlatıyorlar kan alırken önce ki aylarda vermiştik kan huzursuz diye ama çok şükür bi şey çıkmamıştı