Yasemincmk Dun gece ıhlayarak uyudu gece 2 3 gbi uyandi aglayarak calpol verdm azck bu arada 7 aylik kizm diş mi degil mi anlayamadm Tecrubeli anneler cikar illaki bi bakin 💕💕🌸🌸
Mom34743 Yasemincmk geçmiş olsun. Alt damagini bilemedim ama üstteki et parçası gibi olan şey nedir acaba.
defnemilam Yasemincmk disetleri kabarmis ama daha yok bianda cikio ucu caykasiginla ilac verirken ses duydum 2 haftadir oyle minicik duruyor uzamadi ne zaman tamamen cikar onu anlamadim bende
Yasemincmk Egemen26 onu bz de doktorlarda anlayamadk canm ama bu cok kuculmus hali damar buyumesi dedileer et parcasi dediler oyle dogdu 🌸
Mina_momy Canım alt damak bizde de öyle olmuştu ama baya beyazlamıştı şişmişti sonradan hiç farketmedim tesadüfen gördüm ki iki diş çıkarmış belki de öyledir bilemedim. Üst damagindaki nedir canim sıkıntı yoktur umarım.
Yasemincmk Mina_momy yok canm bi sknti yok ve emiyor beni engel yok yani ne oldugunu cozse doktorlar alinacak ama bakalm🌸
Yasemincmk Mina_momy insallah virusten frsat bulsak istanbula capa tip a goturcez insallah ama 🤷 virus
Mina_momy Yasemincmk oy yavrum benim ilk zor olmuyor muydu emebiliyor muydu bari . Oy kıyamam ya üzüldüm şuan ama baya küçülmüş şükür ki.
Egemen26 Yasemincmk maşallah minik prenses 👸 geçer annesi bazen olabiliyor bebeklerde böyle şey baya küçülmüş zamanla kaybolur inşallah Allah’ın izniyle 💐
Mom34743 Yasemincmk oyyy yavrum benim nasıl olmuş. Neyden oluyormuş bu canım çok şükür ki küçülmus epey
Mina_momy Yasemincmk aslında sıkı önem alarak gidebilirsiniz ya ha tekrar büyürse veya ne bileyim bi göster ya.
Yasemincmk Mina_momy cok gosterdik ama bilen doktr yok ilk defa gorduklerini soyledilr hep 5 gunlukken tomografiye sokucaklardi izin vermedm
Yasemincmk Egemen26 insallah kaybolur ameliyat falan olmadan insllah ya 🌸 arada diliyle onnla tik tik yapiyor farkediyir
Egemen26 Yasemincmk inşallah geçer gider zamanla annesi aslın özele bir sefer götürebilme şansınız varmı