gDa Hanımlar zeytinyağı denedik. Doktorumuz babe şampuan önerdi onu da denedik. O da geçirmedi. Var mı bir önerisi olan?
Pembisgunes gDa kızım nerdeyse 3 yasında bebeklıkten berı hıc gecmedı. Sadece hındıstan cevızı yagı gecırdı
Canannn38 Ada__minikkelebegim Fazla yağ tabakası diye biliyorum ben ama googlede görmüştüm benim bebeğimdede var
gDa Ada__minikkelebegim saç derisinde kabuklu döküntüler oluyor. Bazen farklı bölgelerde de olabiliyor.
Monaroka Fazla çok da müdahele etmeyin artabiliyor da bazen böyle işlemler yapınca. Biraz gözlemleyin, ileride azalıyor
Giizz Biz zeytinyağını sürüp yarım saat bekletiyorduk sonrasında ince tarakla geriye doğru taradık. Hipp marka şampuana geçtik sonradanda düzeldi
BalPrensesAnnesi gDa chicconun Konak karağı var canım incecik ondan almıştık biz. Bi kaç kullanmaya geçirmişti dene istersen.
Fatma_52 gDa benim kizimda da vardi bebe yagi surdum ince ve sık bir fircayla geriye dogru taradim. 1 saat kadar bekletip yikadik. Hepsi gecmisti. Daha da tekrarlamadi.
Pembisgunes gDa elimle sac derısıne masaj yaparak surdum uc saat sonra dusa sokmadan once ınce dıslı bebek taragıyla taradım ve yıkadım☺️
BalPrensesAnnesi gDa evet canım yağ sürüp kullandık. Mustelanın vücut bakım yağından sıkıp biraz bekletiyodum sonra da tarıyodum tersine yönde. Bütün konaklar öyle gitti.