Alpaslaninannesii Kizlar ogluğşlarinizi nezaman Sünnet ettirdiniz biz 6 ayligiz gwlcek ay yaptirmayi düsünüyoruz iyilesme süresi ne kdr birde genel anestesi ilemi yaptirdiniz ?
Beyzard Alpaslaninannesii 1 yas oncesi genel vermiyorlar lokal kremler ile uyusturuyorlar biz 4 5 yasinda yaptirmayi planlıyoruz
Necla61 Alpaslaninannesii 2 bucuk aylıkken yaptırdık canım 6 aya kadar lokal 6 aydan sonra genel yapıyorlar anestezi almasını istemedik erken den hallettik
Metinazat Alpaslaninannesii biz 6 aylıkken yaptırdık. Doktorumuz Sakinleştirici vericez öyle yapicz dedi. Ameliyattan önce 6 saat aç kaldı. Şu bile vermedik. Sonra aldılar içeri. Ameliyat bittiğinde çok anlamıştı içerden sesi geliyordu. Çıktığında hala ağlıyordu ve bu 10 dakika falan ağlamaya devam etti. Korktuğu için mi ağladı sakinlestirinin etkisi geçince mi ağladı bilmiyorum. Sonra neşesi yerine geldi ama cok şükür
3melekannesiii Alpaslaninannesii 9 aylıkken oldu ama keske 1 ay içinde yaptırsaydım tutması durdurması cok zordu onun dısında aglaması vs olmadı sadece hareketli bebek oldugu için 3 gün kucagımda gezdirdim baya yoruldum 3.gün bıraktım özgürce emekledi sıraladı yürüdü 😂
3melekannesiii Necla61 hayır alakası yok yanlıs bilgi vermeyin 9 aylıkken yaptırdık oglumu lokal anestezi oldu bazı klinikler yapıyor istedigini gibi
Semra93 33 günlük 4 gün önce sünnet yaptırdık.uyuyarak girdi ameliyathaneye emzik eme eme dışarı çıktı.hic bı zorluğu yok aglamadi bile.dun bandaji aldılar krem sürüyorum şimdi.gecmis bile yara yeri.hic bekletmeyin yaptırın iyi ki yaptırmışiz biz
Beyzard Metinazat iceri almiyorlarmi sizi ya biz 4 5 yasinda dusunuyoruzda aglar flansa ben ayri kalamam oglumdan
Evooiboo 5 aylıkken yaptırdık lokal olarak ilk iki gün acısı oldu ama calpolle geçiyor bezinede üç krem karışımı verdi doktor rahat geçirdik ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum elimde olsa daha da erken yapardım
Beyzard SweetPaw evet biliyorum ama okula baslamadan yaptirmamiz gerekiyor o zamanda hazir oldugunu dusunur gozlemlersek yaptiririz
Metinazat 3melekannesiii ameliyathaneye almadılar bizi. Kapıdan hemşire aldi kucagımdan. Çıkışta da yine ameliyathane kapısından ben ağlıyor diye kucağıma aldim. Ama hemşire odaya kadar geldi bizimle
Necla61 3melekannesiii yanlış bilgi vermedim doktorumuzun söylediğini aktardım arkadaşa herkesin tecrübesi farklı
3melekannesiii Alpaslaninannesii benim oglumda aşırı hareketli bir bebek elbette durmadı ama 5 dk sürdü zaten o yüzden dursa da durmasada pek problem olmadı zaten ayagını elini hem tuttuk hemde bagladılar sorun olmadı yani
Bireylulmeselesi02 Alpaslaninannesii 3 aylıkken yaptırdık iyi ki de uaptırdık en fazla 2 hafta içinde iyileşiyor hareketlemeden yaptırmak çok iyi oldu 🤗
Taze1mom Alpaslaninannesii ben 2.5 aylıkken yaptırdım sünnetini ne o bişey anladı ne biz bişey anladık bir anda geçti gitti öylee 🙂