Cagla Kızlar merabaa. 2 aylık bebegm var sütü yetmeyenlerdenm. Hurma ve bol su biraz işe yaramisti ama tamamen arttirmadii.hic sertlesmezdi goguslerim. Dun aksam yatmadan önce bi corba tabağı süte biraz yulaf koydum icinede yarım muz dogradm onu yedim. Sonra gece emzirmeye kalktmkiii ne goreyyyiiim😳😳 2 gogusumde sertlesmis hatta bitanesi tasiyo bile masallahh. Sagip bakacaktm nekdr cikti diye ama hemen bebegmi emzirdm ve ilk defa doydu benim gogusumde mama takviyesi yapmadim heyyyooo😂 Kizlar sizede tavsiyemdir alin bol bol yiyin bol bol sütünüz olsun insallahhh❤️❤️
EymenArasGmze Cagla humana steel tea da kesinlike ise yariyor emziren anne cayii mutlaka sabah ve aksam yatarken icin
Cagla Paytenn evet ilk once sagdgmda hep 30 ml cikiyodu 3-4 saatte sonra hurma fln yemeyr basladm 50-60-70 ml olmaya basladi simdi bakamadm çünkü kızım agladi hemen emzirdim. Ama emiinm daha coktr ikiside sertti ve biri tasiyodu
aygun_brhml Paytenn belki rahatsizligi vardir, doymuyor, usuyor, ac, susuz, gaz, alti islak, yada pişik vardir. uyumadikca hepsini dene. uyumasi lazim. onun icinde kendin icinde en iyisi bu. yeni dogmuş bebek gunde 16 saat uyumali. beyin gelişimi icin
Gokbayes2018 E süpermiş hemen denemeliyimmmm🤗🤗🤗ama süt gaz yapamazmı, bebeğim zaten gece boyu ıkınıyor gazdan
Paytenn Gokbayes2018 yogurt olabilir ama oda gaz yapar blemedm pekmezle falan dene ne bilim aman ye işte bi şekil😁fayda eder inş bizede🙏