ryhnz kızlar biz yeni tadımlara başladık 3 gün kuralına göre veriyorm. patatesi denedik sıra havuca geçtik. bugün bir çay kaşığı havuç vericem ama aynı zamanda patates verebilir miyim çnkü yemek istiyor.
ogretmenanneeee ryhnz evet verebilirsin cnm doktorum bize katlayarak ver demişti patatese bir reaksiyon göstermediyse bidahaki havuç la yine bişey olmadıysa başka bişeyle her seferde yeni ama tek bişeyle verebilirsin
Analist ryhnz daha önce deneyip sıkıntı yaşamadiklarinizi yeni menüye ekleyebilirsiniz ben en fazla 3 karışım yapıyorum
Azsekerlikahve ryhnz tabi verebilirsin. Hatta her denediğin malzemeyi diğer gün hepsini birleştirip yemek şeklimde de verebilirsin. Ama zeytinyağını unutma sakın sonra kabız oluyolar🤷♀️
ryhnz Analist karışımlara henüz geçmedim ama yeni birşey verirken öncekini de bir öğün şeklinde veriyim diyorum alışıyor ve istiyor gibi geldi bana. 😊 daha snra da karışımlara geçicem bakalım 🤗
ryhnz Analist birde örnek verebilir misiniz nasıl karışım yaptığınızdan? biz sadece patates denedik bugün havuç denicez.
Analist ryhnz patates verdikten sonra havucla patatesi karistirdim havuc bittikten sonra mesela patates+havuc+bezelye ya da patates+havuc+baska sebze gibi bir de patates verirken 1 cay kasigi zeytinyagi koyuyorum kabız olamamasi icin
ryhnz Ayza_moms haşladım çatalla ezdim ilk gün sadece 1 çay kaşığı patates verdim ikinci gün 1 tatlı kaşığı verdim ama birkaç damla da zeytinyağı ekledim. 3. günde 1 yemek kaşığı verdim. bugün de havuç denicez akşam havuç vericem ama biraz sonra yine patates vericem. tabi zeytinyağı da eklicem.
ryhnz Ayza_moms çok keyifli oluyor 🤗 ama ilk verdiğimde yüzünü ekşitti öğürür gibi oldu ama yedi de. azcık azcık verdim.
babymommm Kızlar bizde iki haftadır ek gıdaya geçtik bebeğim başta yedi sebzeleri ama meyveye geçince sebzeyi redediyo ne yapabilirim bana önerilerinizi yazar mısınız
ryhnz Ayza_moms yok yok ondan değil bence. ilk kez farklı bişey tadıyor ondan. diliyle itiyorsa zorlayıp vermeyin. benm bebeğimde öğürdü felan ama verdiğim zaman yemek istedi. ilk gün öyle oldu ama üçncü günde daha iyi yedi. şimdi yine vericem
Ayza_moms ryhnz diliyle itmedi ağzını da kapamadi ama bi sirkelendi yüzünü ekşitti yedi ama verdim yarın miktarı artırıp vereceğim tekrar.