Asafbeycim Kızlar gece uykusunda ağlıyor emmeye saldırıyor meme veriyorum1dkka geçmeden yine ağlıyor böyle geçiyor gecemiz biberonla verdim almıyor mama da anne sütüde
simsekmevlude Asafbeycim 5 ay 27 günlük olduk ve geçen hafta bizde öyleydik çok şükür birkaç gün sürdü 🙏🏼
Begonvillll Asafbeycim 5 ay 13 günlük oğlum. Bizdede gece uyanıp ağlamalar başladı. Emzik siz yatan bebek emzik istemeye başladı. Umarım geçici Bi dönemdir
Sultan_melek Benim kızımda aynı 5 ay 15 günlük aynı gece uykusunda sürekli uyanıyor emzik veriyorum ağzına uyuyor ama bazen çok çılgınlar gibi ağlıyor..napcami bilmiyorum yani🙄
Balperisi @Asafbeycim benim kızım da 5 ay 16 günlük gündüz uykuları tamamen gitti gece de saat başı bağırarak uyanıyor biraz emip tekrar dalıyor huzursuzluk da var sanırım diş geliyor
Kusursuzhata 6 aylık olduk 1 haftadır bizde öyleyiz. Beşiğe koyuyorum ağlıyor. Alıp meme veriyorum orda uyuyakalıyor tekrar beşiğe koyuyorum sürekli aynı döngü 20 dk da bir 😭
Balperisi @Mirzaaa damaklarını kontrol ettiniz mi ? İlk bebeğim bende anlamıyorum damaklarında bir şey yok gibi diş hemen çıkmaz uzun sürer de diyorlar bilemiyorum 😞
Balperisi @Asafbeycim virüsten dolayı doktora da götürmek istemedim bende bir kontrole götüreyim o zaman