Ayse_lina Benim kızım 2 ay 10 günlük hem emiziyorum hemde Aptamil mama veriyirum ama Aptamil mama bütçemizi aşıyor mama değişikliği yapabilir miyim acaba hangi mamalari önerirsiniz lütfen
BaraninAnnesi Ayse_lina yapabilirsiniz tabi dize daha uygun bi mama seçebilirsiniz ama bunu sık sık yaparsanız yavrucak rahatsız olur o yüzden iceriliginden emin olduğunuz bi mama seçin. Ben mama fiyatlarını pek bilmiyorum ama mama olarak sma önerebilirim.
mira___ Ayse_lina merhaba bebelac, aptamil ve sma ya göre içeriği yakın olmasına rağmen daha uygun ondan önerebilirim.
Ayse_lina BaraninAnnesi ilk defa mama değişikliği yapacam doğduğu haftadan beri Aptamil kullanıyorum ama Aptamilin bir kutusu 130 TL. Teşekkür ederim ilginiz için ☺️
89Kbr Bütçene göre bi mama seçmelisin;lütfen içeriğini araştır (sürekli değiştirmek zorunda kalma Çünkü bebeler her mamayı kabul etmez her mama bebekte aynı etkiyi göstermez(kabızlık,yarama vs.))
Ayse_lina 89Kbr teşekkür ederim onun için sizlere sordum hangi mama iyi anne sütüne yakın ve uygun diye