RabisSerra BombastikTurta Yaa lütfen maşAllah diyin öyleyse aman diyim gündüz çok hareketli bi bebiş zaten Tam bi afacan gece de uyumazsa kaldırmaz bünyem😅😅
mirayilknurtolga RabisSerra 24 saatlik toplam döngüsü yani gece uykusu ve yaptığı gündüz uykuları toplamı en az 10 en fazla 18 saat olabiliyor. Acıktığında uyanmışta😋
RabisSerra mirayilknurtolga gündüz iki kere yatar normalde gerçi şimdi hala uyanmadığı için bir kere yatıcak muhtemelen bugün 🤦🏼♀️😅 Geceleri de deliksiz uyurdu bir haftadır kalkıp mamasını içip geri uyuyor ne değişti bilmiyorum 🤷🏼♀️
RabisSerra damlahira yok canım elleşmiyorum zaten tabiki uyusun normalmi diye sormak istedim😅 Küçükken daha az uyurdu biliyormusunuz 2-3 aylıkken gündüzleri nerdeyse hiç uyutamadığım günleri olurdu
damlahira RabisSerra Uyuyan devi uyandırma diye bir söz vardır kesinlikle biz anneler için söylenmiş 😂😂😂
Eslembaby-Cennetmomy RabisSerra aynen benimki de dev 3 aylık olduktan sonra kendi kendine düzen oluşturdu çok şükür masaAllah gece en geç 11de uyur 11de uyursa 10 gibi 10da uyursa 9 gibi uyanıyor 2 3 saatte bir yarım saat 45 bazen 1 saat 2 ya da 3 uyku da gündüz uyuyor olması gereken düzen bu merak etme aman masaAllah diyim de ilk aylar koliktik çok çektim şimdi düzeldi o zaman uyuyamadigi uykuyu şimdi uyuyor galiba
Sevilayy_1 RabisSerra Her bebeğin düzeni kendi oluşturur benim oğlum o saatlerde hep ağlardı mız mız olurdu ondan erken yatırırımdım bide ben 12ye kadar bi bebeğin oturmasını doğru bulmuyorum sizin uyku saatiniz 9 çekseniz sabah bu kadar uyumaz
RabisSerra Sevilayy_1 çekerim aslında ama dedesi babannesi oluyor kat farkı ile oturuyoruz yalnız olduğumuzda daha erken uyuyor onlar olduğunda uyutamıyorum şımarıyo geç uyuyo🤷🏼♀️😅
Ada_Deniz RabisSerra Ayy ne güzel keşke benimki de uyusa inan bana uyumayan bebek çok zor hiç takılma açıksa zaten kalkar… Uyku iyidir biz mesela dün gece 10.30 da yattın sabah 7 de uyandı gece de 7 sefer kalktı 🤦🏼♀️Gün içerisinde de toplasan 1.30 saat uyur iş yapmayı bırakın WC ye gidemiyorum 8 ay 23 günlüğüz doğduğundan beri uykuyu sevmedi
RabisSerra Ada_Deniz ay benimkide pek uyumuyordu böyle artırınca garipsedim zaten işte 2-3 aylıkken felan hiç uyumazdı gündüzleri felan bende zor giderdim wc ye😅
Eternity RabisSerra Bizim 6. ay atağımızda 2-3 hafta boyunca full uyumuştu, sadece yemeğe kalkıyordu. Şuan 11 aylık gündüz 2 uyku 1-2 şer saatlik, akşam 8 de uyur 7 de kalkar bir uyanma ile. Bence hiç uyandırmayın. 🌸
Eslembaby-Cennetmomy RabisSerra uyuması daha sağlıklı geçenlerde burda post açıldı adminler açtı normali bu gece 10 12 saat gündüz 3 4 saat uyumasi gerekiyor yani toplamda 14 saat kadar 🤗🌷