Kuzeyyyyy Merhaba anneler yeni anneyim 1ay 18gunluk bebegim var emziriyorum ve sonrasi agiz dolusu kusuyor sutu ilk zamanlar oyle olmuyordu simdi neden olabilir?
Toprakruzgar Kuzeyyyyy canım kusma alerji belirtisi olabilir kusma dışında kakada veya deride herhangi bir belirti varmı ??
Elfrjn Kuzeyyyyy isilik sıcaklıktan olabilir kalın giydirme kusma cok emdigindende olabilir beraberinde ishal ates kanli mukus gibi belirtiler varsa kork bunlar besin alerjisi habercisi
Kuzeyyyyy Toprakruzgar Kakasi normal ama vucudunda boyle isilik olmus gibi ayni yuz bolgesi ve boyun bolgesi ama cok guzel canim
Kuzeyyyyy Toprakruzgar ilk zamanlar kusmayi fazla emmeden saniyordum ama biraz araatirinca reflu olabilirmis sabah doktoru arayacagim
Toprakruzgar Kuzeyyyyy Sen yinede takip et çünkü benim bebeğimde 1,5 aylıktı kusma vardı reflü dedi doktor ama değilmiş alerji çıktı süt ve süt ürünleri birde yumurta
Toprakruzgar Kuzeyyyyy bende öyle sanıyordum fazla emmiştir diye düşünüyordum emiyordu gazı için kaldırıyordum olduğu gibi emmiği sütü su gibi kusuyordu
Kuzeyyyyy Elfrjn Cok kalin giydirmiyorum canim ama her agladiginda veriyorum memeyi dediklerinin hic biri yook sadece emme sonrasi kusuyor
Kuzeyyyyy Toprakruzgar Benimde biraz kati kusuyor su gibi degilde sabah olsun hayirlisiyla bakalim sonuc ne diyecek Allah razi olsun canim 😊
Toprakruzgar Kuzeyyyyy senden de allah razı olsun canım inşallah normal bişeydir rabbim tüm yavrulara şifa versin 🙏🏼