Deletedmom25 Bunu kullanıp memnun kalan annelerimiz var mı yorumlarına güvenip aldım ama size de bir sormak istedim ☺️
Seli_m Deletedmom25 bunu bize doktor aşı sonrası iğne yapılan yere yapıştırmak için önermişti, sıcaklık ateş gibi durumlar bebeğe rahatsızlık vermesin diye bacaklarına yapıştırmıştık, rahatlatıyordu sanki
Deletedmom25 Mom091 Herkes yaradığını yazmış canım Instagram da bir kaç kişi de daha görmüştüm kullandıklarını çok memnun kaldığını söylemişti umarım yanılmam
Deletedmom25 EJDERYAA kullanır kullanmaz yazcam tekrar umarım hemen gelir artık ilaç vermek istemiyorum kızıma 😔
Deletedmom25 EJDERYAA Yapışıyor canım yorumlarını okudum şimdi çıkaramıyorlarmış öyle yazmış kullanan biri
Deletedmom25 Seli_m Ay gerçekten mi nasıl sevindim anlatamam inşallah kızıma da fayda eder sağol canım
EJDERYAA Deletedmom25 anladım canım kullanırsan tekrar yaz buraya ❤️ Tabi rabbim kullandırmasın hiç inş zor ateş olayları 😥
GramPozitifBakteri Deletedmom25 Arkadaşım kullanıyor nemnundu ben denemedim hiç ama bana aklında bulunsun çok güzel diye söylemişti
Deletedmom25 EJDERYAA İnşallah memnun kalırsam haber vericem canım Rabbim yaşatmasın ama insanın elinin altında faydalıysa eğer olması lazım mutlaka ☺️