Annee56561313 Merhaba anneler biz bugün 2 Aylık olduk eldivenler takılmamalı diyoda uygulama ve araştırdıgımda oğlumun eldivenlerini çıkardıgımda 5 dk sonra elleri buz gibi oluyo nası olucak bilgili anneler beni bilgilendirebilirmi ?
Fitifiti Annee56561313 Bebeklerin elleri,ayakları ve hatta burunları vücut ısısına göre soğuk olur. Evet normalde 2 aylık bir bebeğin eldiven takmaması gerekir ama havalar malum çok soğuk. Kısa süreliğine takıp çıkartma yapın. Uzun süre eldivenli ya da açık kalmasın.
Umran60 Annee56561313 bizde iki aylı 10 günlük olduk evet uygulamada eldiven takmayın diyor ama elleri buz gibi ben çıkarmıştım iki gündür takıyorum en azından geceleri takıyorum Allah korusun hasta olmasınlar bu hastalıkta o yüzden takın derim
Bsecill Annee56561313 eldiveni çıkarmakta geç bile kalmışsınız lütfen çıkarın ellerini keşfetsin bebeğiniZ. Elleri ayakları soğuk olabilir bebeklern bu sizi endişelendirmesin bebeğin üşüyüp üşümediğini kontrol etmek içib ensesinden bakabilirsiniz sıcaksa üşümüyor demektir
Oznur123 Annee56561313 artik eldiveni cikatman gerekiyor fakat şuan havalar çok soğuk ve bebegin kulak burun el ve ayları normalden soğuk oluyor evinin ısısı yeterliyse yavaş yavaş cikar zamanla alışır
Annee56561313 Bsecill yazdıgınız cevapta geç bile kalmışsınız demişsiniz henüz geç kalmadım normali 2 aylıktır zaten ben geç kaldım mı kalmadım mı diye post açmadım dikkat ederseniz takmalımıyım takmamalımıyım diye post açtım
Leyla-atahan Benımde 2 aylık bebegım gunduzlerı cıkarıyorum ama yüzünü hep çizmiş tırnaklarını kestim oysa derın keserım dıye korkum kalms sanırım gece eldıven takıom üşür cunku