Busu48 Aylanin Merhaba 2 ayligiz emziriyorum iki kere boyattim saçımı ikisinide kustu saçım boya kabul etmiyor kuaförüm emziriyosun hormonların ile alakalı dedi üzüldüm boyatamiyorum yani 😒😑
Duygusarp Merhaba, Hamileyken de boyuyordum emziriyorum ve hala boyatiyorum çok şükür bir sıkıntımız olmadı olmasında inşallah 🙏🤗
Busu48 1prensesannesi Saçım boya kabul etmiyomus tutmuyor yani sebebini hormonlara bağladı emzirmeyle alakalı dedi ilk defa duydum bende ama durum bu
Tuanaminaa Busu48 kuaförünüz biraz sizi kandırmış sanırım bende kuaförüm ama hiç böyle bişeyle karşılaşmadım sadece boya yaptırıyorsanız emziren bir anne olarak boya sonrası göğüsteki sütü bir pompa yada makina yardımıyla sağıp dökmeniz lazım sonraki gelen sütte de emzirmeye devam edebilirsiniz
Aylanin Ya birsuru rivayet varda kafam karisti benimde kimisi 6.aydan sonra boyat diyor kimisi dipleri boyama diyor bugunde kuafor randevum var ne yapacagimi sasirdim🙄
NrYlmzTsr Aylanin 6 aylik oglum, gecen hafta randevu aldim kuafore gidicem boyatmaya, icime kurt dustu acaba derken bi baktim randevu saati gecmis 😆 ama boyaticam artik haftaya felan.
Duygusarp Aylanin kusura bakmayin gözden kaçırmışım ondan geç cevap veriyorum . Hamileligimi 1.5 aylıkken öğrendim ve 3 ayimda boyamı yaptim yani ortalama 1 ay veya 1.5 ayda bir yapıyorum organik boyalarda da katkı maddesi var malesef o yüzden beb normal her zamanki kullandigim boya ile boyadım
Masalgulden Kendim yapiyorum dip boyami aliyorum organik boya yapiyorum gelin sizinkini de yapayim:))
zeynepsametkuzey Boyatmayin diyor doktorlar sutten bebege geciyormus. Yada boyatinca 24 saat sutu sagip atmak o suredede mamayla beslemek..lazimmis . Zarari zaten hemen ortaya cikmaz allah korusun 3-4 yil sonra kanser vs cikar falan bide.ben hamilelikte boyatmadim.simdide emzirme donemi bitsin diye bekliyorum. Bebegimin sagligi daha onemli benim icin
Busu48 Tuanaminaa Hadi ya Allah onu bildiği gibi yapsın paranla resmen dolandırdı beni o zaman haram olsun ne diyim. Vicdansız bende üzülüyorum saçım boya tutmuyo diye ya 🙄
Tuanaminaa Busu48 tutmaması imkansız canim ben 13 yıllık meslek hayatımda hiç böyle birşey duymadım görmedim de