Sarellem Blackcloud bekarlığımda yaptırmıştım. Verdiği diyete uyarsan kilo veriyorsun uymazsan iğnelerin hiç bi işe yaradığı yok.🙄 boşa para. 5 haftadır ekmeği abur cubur makarna pilavı bıraktım ama aralarda emzirdiğim için kaçamak yaparak 6.4 kilo verdim ve tabii birazda hareket 👌
zeynepzeze Ben verememiştim 😁 Tatlıyı, pilavı, hamur işlerini kes yürüyüş yap demişti… Ben bunları uygulayamadım tabi. O yüzden veremedim. Ama her bünye bir olmaz. Siz biraz dikkat ederseniz verirsiniz belki
Blackcloud Zeynepink Evet canım yarın hurma diyetine başlıyorum inşAllah ama işe yaramazsa artık akupunktur yaptırıcam.
Blackcloud Zeynepink Ne grubu whatsapsa eğer yasak haberin olsun zatende whatsap gruplarına girmem sağol.
arogca20 Blackcloud diyet yapacaksam akupunktur niye var 🤪 ben çok önceden yaptırmıştım üniversite yıllarında. Tabi ki diyet yapmadım ve 1 kilo bile vermedim. Bence gerek yok şimdi doğum sonrası kendi çabalarımla kilo veriyorum
Mom076 Sulegkdmr benıde aranıza alın benımde 4.cocugum dogumdan sonra verdım eskı kıloma gerı dondum tabı hamılelık oncesı 11 kılo verdım o ayrı konu😂suan 5 kılo almısım eskıye gore 10 kılo almısım yane vermek ıstıyorum ama veremıyorum🙄🙄
Mom076 Zeynepink suan 75 kıloyum 68 kıloydum 72 kıloya geldım dogumdan sonra ama abur cubur derken 75 olmuşum