Lnr123 20 günlük bebeğim var göğsümün kahverengi bölümü hep soyuldu o kahverengi yer pembe oldu kıpkırmızı oldu emzirirken etimi koparıyorlar sanki nasıl geçer acısı yardım edin lütfen çok canım yanıyor
Elflina Lnr123 geçmiş olsun canım ben dolu krem kullandim ama lansion diye krem var o çok iyi geliyormuş çok kötü benim de olmuştu kan geliyordu bendede zeytinyagi da sur
Mom44 Lnr123 canım lansinoh diye bir krem var ablamında çok kötüydü krem baya işe yaradı bak istersen 🙏
Ada27_ Lnr123 lansinoh krem sür kabukların soyulması da normal canım kendi sütünü sür emzirmeden önce gecccek inşallah
Gnlakyz08 Lnr123 kakao yağı sürebilirsiniz fayda ediyor bir de haşhaş da iyi geliyor benimde başıma geldi 2 - 3güne düzeldi acısını alıyor
Lnr123 Elflina lahsionda kullanıyorum zeytin yağı da sürdüm bi faydası olmadı bide kuruyor kabuk tutuyor
Hasev2707 Tahinin yağını olabilir zeytin yağı olur bide lansinoh göğüs kremi kullanabilirsin sütyen takma göğüs kalkanı alabilirsin meme ucun atlete değerse yakar o kalkanları takabilirsin geçmiş olsun
Lnr123 Hasev2707 uçları yara değil canım o etraftaki kahverengi taraf soyuldu hep resmen pembe oldu orası hangi kremi sürdüysem olmadı biiey deyince açıyor biiey koyunca da yapışıyor kuruyarak daha kötü oluyor
Elflina Lnr123 kremi herseyi kestim kizim emerken yemesin diye yikiyordum da icim rahat etmedi kendiliginden 😂
Lilayy @Lnr123 lanolin diye bir krem kullandım bende çok faydasını gördüm eczaneden alabilirsin internette daha uygun tabi sürdükten sonra bebek emebiliyor kremi yıkama silme derdi yok yumuşacık yaptı goguslerimin kahverengi yerini ve ucunu