ezgigksn Bebeğinde vajinal yapışıklık olanlar var mı neler yaptınız deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Doktorum masajla açma imkanı olduğunu söyledi deneyeceğim umarım cerrahi işlem olmadan hallolur 🙏🏼
Linasmom1 ezgigksn bizde de ayni durum oldu eldiven takip zeytinyaği parmaginiza alip bölgeye surun yavas yavas kenarlarindan cekin. İlk denemede olmadiysa yarinda tekrar yapin.
Yasamasebebim ezgigksn biz doktora açtırmıștık canım sonrasında da krem sürüp yara gibi yeri tekrar yapışmasın diye kontrol ettim geçti şükür
Defne-m Linasmom1 bizde vardi canim doktor krem verdi onunla birlikte her bezini actigimda elimle masaj yaptim yani yan taraflara dohru actirdim birkac gun icinde acildi insallah sizinde cabucak duzelir kremin adinida yazabilirim devlet karsilamiyor parayla aldik bizde
Linasmom1 ezgigksn doktorumuzu özellikle saf olsun demedi biz normal zeytinyağ ile herhangi bir komplikasyon gelişmedi.
Yasamasebebim ezgigksn ya 1 dakika bile sürmedi ama nasıl açtığını hatırlamıyorum eşim bakmıştı ben bakamamistim
Yasamasebebim ezgigksn eşime sordum canım pens gibi biseyle ayırır gibi yaptı dedi hani kesme falan olmamış canım. Bizimkinde doktor demişti ki çok kapanmış hani erkeklerin yaptığı kadar küçük yerden yapıyor falan diye
defne_erva ezgigksn [](https://www.suleymanakhan.com/lutfen-kucuk-kiziniza-bunu-yapalarina-izin-vermeyin/ bunu okuyun lütfen
defne_erva ezgigksn rica ederim ne demek. Bende sizden merak edip araştırıp baktım bir kız annesi olarak :) size de atmak istedim
Morcivert061 ezgigksn daha dün çocuk cerrahı açtı yapısıklıgı. 5 dakıkalık bi işlemle açıldı hemen. Krem verdi 15 gün kullan dedi