busra71 kizlar benim kizimin bu ara biraz burnu akiyo ve tikali fizyokojik serum veriyorun bide kabizlik problemi yasiyoruz 9 da yatirdim onu hep emerek uyur zaten yine fazlaca emdi uyudu ara ara yokladim biraz oksuruyodu sonra az once bi geldik yatakta islak ustude kusmus sanirim sizce neden kusmus olabilir acaba gaz cikartirkebmi kustu cunku onu rahatsiz eden bisey olsa uyanir aglardi ustunun islak oldugunu gorunce ben uyanirdin
Thesra busra71 Çok fazla kusmamışsa muhtemelen öksürdüğü sırada midesinden geleni çıkarmıştır ateş kontrolü yapın mutlaka
Dzehra busra71 oksurdugu sırada kusmustur. Serum fizyolojikten çok okyanus suyu öneririm bebekler için var biraz daha pahalı en son 60 tlydi ama daha etkisi olduğu kesin
busra71 yokk atesi falan yok zaten uyandiginda keyfi gayet iyiydi ustunu cikardim geri uyandi sadece su gibi bisey gelmis kendide farkinda degildi zaten
busra71 Nilly yok yok allaha sukur dun hava guzel diye banyo yaptiralim dedik bugunde disari ciktik biraz usuttu galiba ama ciddi bisey yok:)