Sibell677 Bebeğim İcin uyku rutini olmusturmak istiyorum gece 1 de yatıp sabah 10 da kalkıyor. Kacta yatirmaliyim kacta kalkmali gunduz uykusu kac kere olmamı
zmrkrc Sibell677 sabah en geç sekiz gibi uyandır hep aynı saatte uyansın uyandıktan bir buçuk saat sonra ilk gündüz uykusuna yatsın gündüz uyanık kalma suresı bır buçuk saatı geçmesin sonra yorgunluktan gece uykusuna geçmesi zorlaşır canım akşamda bir uyku rutını oluşturup hep aynı saatte uyutmaya çalış en geç sekızde uyuması lazım
Aselhafsa61 Sibell677 gelışım ve zeka ıcın sart 12 1 bebek için cok gec bir saat butun doktorlar bunu soyluyor en gec 10 diye bıkac aksam aglar sonra alısor uyur
Aselhafsa61 Sibell677 gunduxde uyur zaten daha cok kucuk bebek gunduz 1bucuk 2 saatte bir uyur saatleri yazabilirsiniz sonra rutin halinde uygulayabilirsiniz
Cocukdoktoruanne Benimde bebeğim 3.5 aylık bende rutin oluşturmak istiyorum . Gece uykusuna çok gec yatıyor muhtemelen ev kalabalık biz geç yattigimiz için. şu an ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum çok direniyor. Umarım en yakın zamanda düzene biner.